Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής παρευρέθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο κ. Βεσυρόπουλος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον  πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμων ενώ το απόγευμα παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και στον σύντομο χαιρετισμό που απήυθυνε προς του κατοίκους της περιοχής, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού σας Συλλόγου και οι δράσεις σας, που έχουν να κάνουν τόσο με τη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, όσο και με τη ψυχαγωγία και την παραγωγή πολιτισμού,  είναι εξαιρετικά σημαντικές και ελπιδοφόρες. Οι σημερινές εκδηλώσεις, αποδεικνύουν τις βαθιές ρίζες που έχει η παράδοση στον τόπο μας αλλά αποδεικνύουν και την άποψη, ότι όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, μένοντας σταθεροί σε ήθη και αξίες.

Σήμερα η Χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά. Θα βγούμε από την κρίση με ένα πρόγραμμα σωστό που προκαλεί ελπίδα και όχι παραίτηση. Ένα πρόγραμμα που έχει να κάνει με τις αρετές τις δικές σας και όλων των Ελλήνων. Δουλειά, νοικοκυροσύνη, προκοπή. Στόχος μας είναι, να δώσουμε μάχη να επαναφέρουμε στη Χώρα μας την ευημερία, την περηφάνια και τη μαχητικότητα του Λαού μας.

 

Στο τέλος ο κ. Βεσυρόπουλος ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του στις περασμένες εκλογές. «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους να βρίσκομαι σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να έχω την τιμή να σας εκπρόσωπο από τη θέση του Βουλευτή» και συνέχισε λέγοντας: «να είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνω αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες σας, με στόχο να διατηρήσουμε την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν ήθη, αξίες και παραδόσεις» κατέληξε ο Βουλευτής Ημαθίας.