Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δυναμική Αλλαγή» για το Επιμελητήριο Ημαθίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι καθοριστική.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της πατρίδας μας και ιδιαίτερα της περιοχής μας, βιώνει περισσότερο από τον καθένα τα αποτελέσματα μίας απρόσμενης οικονομικής κρίσης που με πρωτοφανή βιαιότητα καταστρέφει πολύχρονες επιχειρήσεις, οδηγεί σε απόγνωση επιχειρηματίες, διαλύει νοικοκυριά.

Μπροστά σε αυτή την οικονομική «καταιγίδα» έχουμε δύο δρόμους να ακολουθήσουμε. Ή να συνεχίσουμε να παραμένουμε παθητικοί δέκτες της εξέλιξής και όποιος επιβιώσει, ή να αναδιοργανωθούμε και δυναμικά να παλέψουμε για να στήσουμε τους μηχανισμούς που τοπικά αλλά και πανελλαδικά θα ανακόψουν την «κατρακύλα» και θα δώσουν προοπτική, ελπίδα και ανάκαμψη.

Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως γνωστές συνταγές. Και αυτές τις γνωστές συνταγές εγώ και οι συνυποψήφιοί μου θέλουμε να υλοποιήσουμε για χάρη της επιχειρηματικής κοινότητας της Ημαθίας

Ξεπερνώντας τα στεγανά και τα κατεστημένα ετών θεμελιώνουμε την νέα εποχή του Επιμελητηρίου Ημαθίας, με αποφασιστικότητα, οργάνωση στρατηγική και ξέρουμε ότι μπορούμε να δώσουμε μία καλύτερη προοπτική σε πολλά θέματα ανάπτυξης του τόπου μας

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία περιοχή που είναι προικισμένη με όλες τις δυνατότητες, οι οποίες εφ’ όσον ενεργοποιηθούν θα θέσουν σε κίνηση πολλαπλασιαστικά μηχανισμούς και θα παράξουν τεράστιο πλούτο.

Έχουμε την ευφορώτερη οργανωμένη πεδιάδα στην Ελλάδα, χιονοδρομικά κέντρα, τα σημαντικότερα ευρήματα του αρχαίου Μακεδονικού Πολιτισμού, σιδηροδρομικό δίκτυο, την Εθνική οδό Βορρά-Νότου, τον οδικό άξονα Ανατολής Δύσης (Εγνατία οδός), το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στα πόδια μας.

Όμως το τεράστιο πλεονέκτημα της Ημαθίας είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι είναι άριστοι γνώστες των παραγωγικών μηχανισμών και το σπουδαιότερο είναι εκπαιδευμένοι στο Διεθνές εμπόριο και διασυνδεμένοι με τα Διεθνή δίκτυα της αγοράς.

Με όλο αυτό τον πλούτο δυνατοτήτων στα χέρια μας, επιτρέπεται να μένουμε αδρανείς, να μην αναδιοργανωνόμαστε και να αφήνουμε την οικονομική κρίση να μας παρασέρνει σε ανεξέλεγκτους δρόμους και στην καταστροφική μιζέρια ;

Ας αφήσουμε λοιπόν την μοιρολατρία και ας ανασκουμπωθούμε όλοι μαζί για να βγάλουμε τον τόπο από την κρίση.

Στο κάτω-κάτω σε εμάς ανήκει αυτό το καθήκον κι’ αυτός ο ρόλος. Ας τον αναλάβουμε πάλι.

Συντονιστικός μηχανισμός μπορεί  και πρέπει να γίνει ο μοναδικός μηχανισμός που απλώνεται σε όλη την Ημαθία και που αγκαλιάζει το δυναμικότερο τμήμα του πληθυσμού.

Το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Αυτόν τον μηχανισμό φιλοδοξούμε να ενεργοποιήσουμε, να τον κάνουμε μπροστάρη στην προσπάθεια και να φέρουμε θετικά αποτελέσματα.

Κοντά μας θέλουμε κάθε Επιχειρηματία που δεν αντέχει την αδράνεια, κάθε φορέα που θέλει με μαχητικότητα, οργανωτικότητα και μεθοδικότητα να αντισταθεί στην ηττοπάθεια και να σχεδιάσει την ανάκαμψη.

Στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ζητούμε την ψήφο και την στήριξή σας, ζητούμε να χαράξουμε μια άλλη δυναμική πορεία για τον Επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη,

Να πάψει επιτέλους  η αδράνεια  ετών, να πάψει  το Επιμελητήριο να είναι «η συνδρομή των 50€ το έτος που δίνουμε υποχρεωτικά » και να γί­νει ο ουσιαστικός βοηθός και υποστηρικτής του επιχειρηματία.

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥ

ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ  ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – ΦΥΤΩΡΙΑ, ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ

 

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ  – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ –  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ

ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΔΑΜΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΔΕΔΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΥΝΤΙΚΩΝ

ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΙΚΩΝ

 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ

ΛΑΣΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ

ΝΤΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΠΕΤΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΧΑΡΑΒΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ – ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

ΓΕΝΝΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ– ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΞΕΝΩΝΑΣ

ΤΣΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ